Kuka olen

Moi, kiva kun löysit blogiini! Olen Ansku – juoksija, perheenäiti ja yrittäjä.

Kirjoitan tässä blogissa juoksuharjoittelustani, kisoista ja hyvinvoinnista. Juoksu merkitsee minulle elämyksiä, tavoitteellisuutta ja unelmien saavuttamista.

Olen kotoisin Oulusta, mutta asunut pian 30 vuotta pääkaupunkiseudulla. Juoksen poluilla ja asfaltilla kesät talvet, ja kotikansallispuistoni Nuuksio on tullut tutuksi lukuisilla polkulenkeillä. Olen ultrajuoksuseura Endurancen jäsen.

Juoksin ensimmäisen puolimaratonini vuonna 2002 HCR:llä, loppuaikani oli tällöin 2:27 ja meinasin sipata 14 km kohdalla. Aktiivinen juoksuharrastukseni alkoi vuonna 2008, kun toinen lapseni oli vajaan vuoden ikäinen.

Olen juossut toistakymmentä maratonia, joista pohjoisimman Oulussa ja eteläisimmän Marokossa. Olen juossut lukuisia kympin ja puolimaratonin kisoja sekä ultramatkoja niin poluilla kuin radalla. Juoksun lisäksi pyöräilen, joogaan ja käyn kuntosalilla. Kaikista lajeista rakkaus juoksuun on kuitenkin aina ykkönen.

Jaan blogissa kokemuksiani ja oppejani juoksusta ja hyvinvoinnista – toivottavasti niistä on sinulle iloa ja hyötyä! Mukavaa jos käyt lukemassa ja jätät kommenttia. 🙂

Metsässä.