Kuka olen

Moi, kiva kun löysit blogiini! Olen Ansku, 45-vuotias juoksija, perheenäiti ja yrittäjä.

Kirjoitan tässä blogissa juoksuharjoittelustani ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Juoksu merkitsee minulle tavoitteellisuutta, elämyksiä ja unelmien saavuttamista. Samalla henkinen hyvinvointi ja palautuminen ovat tulleet elämässäni yhä tärkeämmäksi.

Olen kotoisin Oulusta, mutta asunut yli 25 vuotta pääkaupunkiseudulla. Nykyään asun parin kilsan päässä Nuuksiosta, ja Nuuksion poluilla juoksenkin kesät talvet. Olen ultrajuoksuseura Endurancen jäsen.

Juoksin ensimmäisen puolimaratonini vuonna 2002 HCR:llä, loppuaikani oli tällöin 2:27 ja meinasin sipata 14 km kohdalla. Aktiivinen juoksuharrastukseni alkoi vuonna 2008, kun nuorempi tyttäreni oli vajaan vuoden ikäinen.

Olen juossut 13 maratonia, joista pohjoisimman Oulussa ja eteläisimmän Marokossa. Olen juossut lukuisia kympin ja puolimaratonin kisoja sekä ultramatkoja niin poluilla kuin radalla. Juoksun lisäksi pyöräilen, joogaan ja käyn kuntosalilla. Kaikista lajeista rakkaus juoksuun on kuitenkin aina ykkönen.

Jaan blogissa kokemuksiani ja oppejani juoksusta ja hyvinvoinnista – toivottavasti niistä on sinulle iloa ja hyötyä! Mukavaa jos käyt lukemassa ja jätät kommenttia. 🙂

Metsässä.