Juoksijan elämää

Ensimmäiset sanat omassa juoksublogissa. Ja mikä olisi parempi ajankohta aloittaa blogi kuin kisaviikko! Lauantaina 12.8. starttaan nimittäin kolmannelle peräkkäiselle Helsinki City Marathonilleni ja kaikkiaan yhdeksännelle maratonilleni. Vaikka kisoja on tullut koluttua ja tiedän, mitä on juosta lappu rinnassa, starttiviivalle pääseminen on aina vaan yhtä ihanaa!

Ja siksi myös kirjoitan tätä blogia. Juoksen, ajattelen juoksua, puhun juoksusta, rakastan juoksua. No, toki elämääni mahtuu (vähän) muutakin, mutta blogi antaa loistavan mahdollisuuden höyrytä rauhassa kaikesta juoksuun liittyvästä. Toimikoon blogi samalla harjoituspäiväkirjana: ehkä voin löytää blogista jälkeenpäin vihjeitä siitä, miksi kehitystä on tapahtunut tai jäänyt tapahtumatta.

Blogin nimi askarruttaa jokaista bloggaajaa, mutta omalla kohdallani nimi löytyi aika helposti. Juoksen, jotta pysyn juoksukunnossa. Juoksen, jotta voin kokea elämyksiä ja huippufiilistä. Juoksen, jotta pää pysyy kasassa. Juoksen, jotta voin harjoitella olemaan rohkeampi. Ja onhan se tuloskehityskin aika kivaa! 🙂

Kiitos kun kävit, ja tervetuloa mukaani poluille, maantielle, radalle ja starttiviivalle!

Tämän vuoksi juoksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *